מתי זה יעבור - חולה מאומתת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/01/2023 | 12:38 | מאת: ילדת אור

שלום, חולה מאומתת מיום ראשון. (היום יום חמישי). לא מרגישה שיפור בכלל. אם בימים הראשונים זה היה בעיקר צינון וחום. עכשיו יש לי כל תסמין אפשרי אחר, כאבי גב, תחושת חולשה קשה, חוסר טעם, כאבי גרון, בחילות ועוד ... מקפידה לשתות לפחות ליטר וחצי ביום ומנסה לזוז כמה שאפשר - ובכל זאת הדופק שלי קופץ ברגע שאני עומדת. אמורה לצאת מהבידוד מחר ולא ממש ברור לי איך חוזרים לעבוד בזה מצב... עוד כמה זמן זה ממשיך ככה?

שלום ילדת אור, בדרך כלל חולפים תסמיני מחלת ה'קורונה' בתוך כשבוע-עשרה ימים. הרבה בריאות אפי

19/01/2023 | 14:40 | מאת: ילדת אור

תודה רבה!

מנהל פורום וירוס הקורונה