האם בדיקת דם מגלה קורונה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/01/2023 | 16:25 | מאת: דויד גואטה

היי דוקטור אני ביומיים האחרונים עם כאביי גרון , עשיתי בדיקת קורונה בייתית יצא שלילית. הרופא משפחה רוצה שאעשה בדיקת דם לראות מה יש לי(לא יצא לי לראות אותי פיזית במרפאה) האם בדיקת דם יכולה להראות שזה קורונה ? ואם רואים שזה קורונה האם מדווחים לרשויות ?

שלום גואטה, במקרה של תחלואה חריפה ב'קורונה', בדיקת דם מתאימה (למשל IgM לנגיף) עשויה לאבחן את המחלה. הרבה בריאות אפי

04/01/2023 | 16:41 | מאת: דויד גואטה

האם אחרי הבדיקת דם משרד הבריאות מדווח לנתב״ג ?

שלום דויד, אין לי מושג מה מדווח משרד הבריאות ולמי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה