קורונה + סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/01/2023 | 11:32 | מאת: קייטי

יש לי סוכרת נעורים 5 שנים, קיבלתי קורונה השבוע ולא מצליחה לשלוט על רמת הסוכר, למשל קמתי היום על 285 הזרקתי 4 יחידות הסוכר ירד ל 160 ועלה שוב בעלייה חדה (לא אכלתי כלום) אז מזריקה שוב יורד טיפה ועולה בחדות שוב, האם יש תרופה או המלצה מה לעשות במצב כזה (הבנתי שאין כל כך מה לעשות לגבי עמידות לאינסולין)

שלום קייטי, אין זה נדיר שבזמן מחלה זיהומית, לרבות 'קורונה', ערכי הסוכר בדם עולים. הפתרון המקובל הוא ניטור תכוף יותר של ערכי הסוכר בדם ותוספת אינסולין בהתאם לתוצאות - וזאת עד להחלמה מהזיהום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה