נטילת פקסלוביד ומריחת רקטוג'סיק

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/12/2022 | 21:45 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 45, חליתי בקורונה ואני נוטלת כדורי פקסלוביד לקורונה, עקב מחלות רקע שמהן אני סובלת. אני יודעת שישנן תרופות ותוספי מזון מסויימים שאסור ליטול אותם בזמן השימוש בפקסלוביד(ממוקד הקורונה של קופת החולים שלי, הדריכו אותי לגבי התרופות הקבועות שאני נוטלת) שאלתי היא, האם משחת רקטוג'סיק שניתנת לפיסורה למריחה בפי הטבעת, בטוחה לשימוש בזמן נטילת פקסלוביד? אודה לתשובתך בברכה ענת

שלום ענת, אינני מכיר הורית-נגד לשימוש במשחת 'רקטוג'סיק' בזמן שימוש ב'פקסלוביד'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה