שאלות לגבי פקסלוביד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/12/2022 | 22:07 | מאת: ענת

שלום יש לי כמה שאלות ברשותך: 1. הטיפול בפקסלוביד שמונע החמרה במחלה מונע גם לונג קוביד? 2. מה קורה אם בת 75 עם סכרת שטופלה בתרופה זו נדבקת שוב האם נותנים שוב טיפול? 2. במקרה של אובדן חוש ריח מתי זה אמור לחזור לפי הנתונים הקיימים עד כה על אומיקרון?

20/12/2022 | 22:51 | מאת: CORONA NEWS

https://medicalxpress.com/news/2022-12-covid-patients-persistent-loss-survey.html https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/alr.23103

שלום ענת, 1. הטיפול עשוי למנוע 'לונג קוביד'. 2. אין מניעה לתת את תרופה גם ב'קורונה' חוזרת. 3. בד"כ בתוך מספר שבועות/חודשים. הרבה בריאות אפי

21/12/2022 | 14:12 | מאת: ענת

תודה רבה על המענה המהיר; לגבי איבוד טעם וריח כרגע זה נמשך רק כמה ימים כחלק מהתסמינים של המחלה עצמה ; אם לא מדובר בלונג קוביד זה אמור לחזור מהר יותר? והאם יש טיפות אף / אוטריוין / סטרואידים או משהו אחר שיכול לעזור?

שלום ענת, אינני מכיר טיפול מוכח שמחיש את חזרת חוש הטעם והריח במהלך ההחלמה מ'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה