הגדרת מחלים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

31/10/2022 | 06:33 | מאת: ירון

האם הגדרת מחלים מקורונה אכן מונעת הדבקה ממנו בקורונה... היום קיצרו מאוד את משך זמן הבידוד.... והחשש שיש אנשים רבים בסביבה שעלולים להדביק אחרים. אם ידוע לי על חולה מאומת בסביבה... כמה זמן ראוי שאשמור ממנו מרחק כדי לא להדבק ? ואם אהייה בסביבתו עם מסיכה? אהייה מוגן ? גם אם הוא לא יהיה עם מסיכה ?

שלום ירון, הגדרת מחלים מ'קורונה' (הפטור מבידוד) מורכבת כיום לא רק ממידע רפואי אלא גם משיקולים כלכליים, משפטיים, פוליטיים ואחרים. לעניינו, אדם שחלה ב'קורונה' יכול להיות מדבק במשך ימים עד שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה