טעם מר בפה האם בגלל קורונה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/10/2022 | 12:29 | מאת: סמי

בן 77 בריא בד"כ וללא מחלות רקע.אובחנתי בקורונה לפני חודש . שבוע לאחר מכן הוגדרתי כמחלים אך הייתי מצונן וחיובי בבדיקה גם בשבוע שלאחר מכן. מהיום השביעי של המחלה מלווה אותי תופעה של טעם מר מגעיל בפה.עוצמת המרירות גבוהה יותר בלילה ולפנות בוקר לאחר התעוררות משינה והיא מלווה גם ביובש בפה . במשך היום המרירות מתמתנת אך מורגשת כטעם לוואי לכל מה שאני אוכל.אדגיש כי למרות המרירות אני מבחין בטעם של כל סוגי המזון וכן גם לא אבד לי חוש הריח. שאלתי אליך היא האם תופעה זו מוכרת אצל מחלימי קורונה וכמה זמן לאחר החלמה היא נמשכת?

שלום סמי, התופעה המתוארת בשאלתך מוכרת אצל מחלימי 'קורונה' ובמקרים רבים משתפרת בתוך מספר חודשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה