וסקוליטיס של המוח בעקבות קוביד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/10/2022 | 20:14 | מאת: דוד

שלום רב, חליתי בקורונה (פעמיים) ותמונת MRI של המוח מראה "מספר רב של מוקדים ואיזורי אות חריג בחומר הלבן התת קורטיקלי, סימטרי, דו"צ - מתאים למחלה של כלי דם קטנים". המטולוג הפנה אותי לראות ראומטולוג על מנת לברר לגבי וסקוליטיס של המוח. שאלותי הן: א. איך אני מוצא ראומטולוג שמתעסק בוסקוליטיס של המוח? שניים שדיברתי איתם אמרו שהם לא מתעסקים בזה ב. האם ישנם מקרים של וסקוליטיס של המוח כתוצאה מקוביד והאם ניתן לטפל בזה? בברכה.

שלום דוד, 1. אינני מכיר ריאומטולוגים. נסה להפנות את שאלתך בנושא לפורום של אחד/ת מהם/ן. 2. כנראה שכן. ראה למשל- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7366960/ הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה