שורף בגרון אחרי ביקור בבית חולים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/10/2022 | 17:27 | מאת: דן

שלום רב אני בן 76 לא נייד כלל כרגע . לכן מתייעץ כאן. הייתי במיון בבית חולים יום שלם (תאונה ) .בד סיטי דם וכו -התאכזבתי שרוב הצוות בלי מסכות והחולים גם. לא נפגשתי עם איש מאז . אחרי יומיים הרגשתי עקצוץ קל בגרון .וביום החמישי התחיל לשרוף בגרון , ולמחרת "השריפה" ירדה מטה בעיקר בערב, גם לחזה ,(קרוב לעור החיצוני) באזור 4 הצלעות העליונות . בבקרים מרגיש הקלה . אין חום,אין שיעול ,אין נזלת ,בלוטות לא נפוחות,בולע בקלות,! אין קוצר נשימה ,אין כאבי ראש,(שבדרך כלל יש לפעמים) לא רואים לבנים או משהו מיוחד בגרון . מה יש? *קור , למרות שהטמפרטורה 24 מעלות ,מתלבש כמו בחורף !בלבוש רב !!, ותחושת שריפה שמתגברת בערב כשקר לי . בבוקר קצת יותר " נחמד" ליחה שקופה לגמרי .אך טעם מוזר ? מה קרה? *האם הסיטי מוח גרם לכך ? *מתאים לבעיות הדבקה בבית חולים? *קורונה? בקישורים הבאים מצולם הגרון https://ibb.co/h1s5LXq https://ibb.co/RScYDsh https://ibb.co/XWPmqtj *לא יכול לרדת כרגע להיבדק ואודה מאד על איזו שהיא תשובה . תודה

שלום דן, אני חושש שאין ביכולתי לאבחן את בעייתך הרפואית בפורום אינטרנטי. אם אינך יכול לצאת מהבית כדי להיבדק בקופת החולים שלך אתה יכול להזמין רופא/ה לביתך. הרבה בריאות אפי

14/10/2022 | 17:51 | מאת: דן

תודה לתשובתך מבין אותך. בגלל רצף החגים(ולחץ חולים) אין רופא רציני שיכול(מוכן)לבוא כיוון שהוטב לי קצת ,כמעט לא שורף רק מרגיש משהו קל בחזה העליון מתחת לגרון . הביאו לי אתמול ערכת בד קורונה דרך האף = ואין. שלילי וגם שאר הסימפטומים שאין לי שכתבתי בקשתי = רק תוכל להגיד לי מה סימפטום אם יופיע שכדאי ב"כז לסבל אותי לרופא? תודה מראש

שלום דן, תסמינים מדאיגים שבגינם מומלץ להבדק מיידית כוללים קוצר נשימה, כאב בחזה, אי סדירות של הדופק, ערפול במצב ההכרה וכד'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה