כאב גרון כבר כמה ימים. בדיקת קורונה ביתית שלילית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/09/2022 | 17:42 | מאת: אני

שלום, אני מחוסנת 3 פעמים נגד קורונה. מעולם לא הייתי חולה בקורונה, לא נפגשת עם אנשים, למעט שלום שלום ברחוב. רוב הזמן אני בבית, לא. ותמיד תמיד יוצאת רק עם מסיכה. תמיד. ב-3 ימים האחרונים התחלתי להרגיש חולשה, ובעיקר כאב גרון. לא היה לי חום. קצת שיעול שהתחיל היום. ביום השני, עשיתי בדיקת קורונה ביתית ויצא שלילי. האם מדובר לדעתך בשפעת או משהו עקב עונות מעבר או שזו קורונה?

שלום, זה יכול להיות 'קורונה', שפעת או משהו אחר. הרבה בריאות אפי

29/09/2022 | 11:12 | מאת: אני

תודה רבה

מנהל פורום וירוס הקורונה