השפעת קורונה על חוש הטעם

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/09/2022 | 22:52 | מאת: דנה

ערב,טוב,שאלתי כבר את השאלה בפורום מחלות.זיהומיות אך רציתי לשאול משהו נוסף מאז,הקורונה כבר 5 חודשים שחוש הטעם שלי נפגע רק בהיבט של הרגשת טעם מתוק בתה מומתק עם סוכר לפעמים מרגיש מעט מתוק לפעמים בכלל לא. בכל שאר הדברים אין פגיעה והטעם רגיל. איך ייתכן שקורונה פגעה פגיעה ככ נקודתית? והאם זה צפוי להשתפר ולחזור לחוש טעם רגיל?פשוט הנושא מאןד מטריד אותי

שלום דנה, ייתכן וזו השפעתה של ה'קורונה', ואם כך הדבר יש סיכוי טוב שזה ישתפר. הרבה בריאות אפי

14/09/2022 | 10:40 | מאת: דנה

תוך כמה זמן דבר כזה אמור להשתפר? חלפו כבר כחמישה חודשים האם זה סימן רע?

שלום דנה, זה משתנה מאד מאדם לאדם ויכול לקחת יותר מחמישה חודשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה