קורונה ערפול וסחרחורות כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/09/2022 | 21:21 | מאת: מתוסכלת

שלום, חלפו חודשיים מאז שחליתי בקורונה ,ועדיין סובלת מערפול עייפות וסחרחורות (אין שיפור ,בקושי מצליחה לתפקד כמו לפני המחלה).הלכתי לרופא משפחה ,אמר לי שאין לי פגיעה נוירולוגית והבדיקות דם תקינות .האם אחרי 3 חודשים התסמינים של סחרחורת וערפול אכן עוברים?והאם שתית מים עם מלח מקלים על הסחרחורות של פוסט קורונה?

שלום מתוסכלת, 1. אני מציע לך לפנות עם בעייתך לאחת מבין מרפאות ה'פוסט קורונה' שנפתחו בשנה האחרונה. 2. אני חושש שאינני מכיר את שילוב של מים עם מלח כטיפול בסחרחורות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה