כאבי גב כמו שהיו בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/08/2022 | 12:27 | מאת: שגית

שלום וברכה, כחודש לאחר החלמתי מקורונה חזרו כאבי הגב כמו שהיו לי בזמן הקורונה ואף יותר. במיוחד בגב התחתון בצד כאבים כאילו שריר נתפס והתכווץ. שאלתי היא: אם זה כבר עבר, בהחלמה, אז איך זה שזה פתאום חוזר? האם זה אמור לעבור כליל מתי שהוא? האם זה קשור לתוצאת בדיקת crp שהייתה 3.5 ? מודה לתשובתך.

שלום שגית, כאבי הגב שלך (כמו גם ה- CRP הגבוה) יכולים להיווצר מסיבות שונות ולא בהכרח קשורים ל'קורונה' שממנה סבלת לפני כחודש, ואני ממליץ על בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה