נסיעה לחו"ל לחולי מחלת ריאות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/08/2022 | 14:31 | מאת: אילן

האם נסיעה לחו"ל כרגע מסוכנת יותר לחולי ריאות כרוני?האם סיכויי הדבקה גדולים יותר?האם תתפתח מחלה קשה יותר?והאם אמצעי זהירות כגון מסיכה טובה ומטליות לחיטוי מספיקים לטיסה? תודה.

שלום אילן, בכל מגע קרוב עם בני אדם - בארץ, במטוס או בחו"ל - יש סיכוי להדבקה במחלות זיהומיות העוברות דרך דרכי הנשימה כגון שפעת או 'קורונה'. התחסנות כנגד מחלות כאלו (במידה וקיים חיסון), שימוש נכון במסכת פה-אף ושמירה על כללי הריחוק החברתי וההגינה האישית מקטינים את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה