סחרחורות לאחר החלמה מהקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/08/2022 | 11:38 | מאת: שגית

שלום רב, אני שבועיים אחרי שהחלמתי מקורונה. פתאום שוב מרגישה סחרחורות בדיוק כמו שהרגשתי שחליתי בקורונה. איך זה פתאום לאחר השתפרות של כל התסמינים פתאום הסחרחורת חוזרת כמו שהייתה בהתחלה? מה יש לעשות וכיצד עליי להתייחס לזה. האם יכל להיות שאני שוב חיובית לאחר שבועיים ? אודה מאוד לתשובתך.

שלום שגית, 1. כדי לדעת אם את חיובית ל'קורונה' כשבועיים לאחר ההחלמה מ'קורונה', את צריכה לעשות בדיקת 'קורונה'. 2. הסחרחורת המתוארת בשאלתך יכולה להיות חלק מתסמונת של 'פוסט-קורונה', ויכולה להיות מסיבה אחרת. אם אין שיפור מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

16/04/2023 | 11:35 | מאת: אידה

שלום, כמה זמן לאחר החלמה מקורונה, יכולים להופיעה סחרחורות, בבקשה? תודה

מנהל פורום וירוס הקורונה