פקסלוביד - תרופה לטיפול בחולי קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/08/2022 | 03:57 | מאת: אריאל

ב5/8 נמצאתי חיובי לקורונה. ב8/8 קיבלתי לביתי את תרופת הפקסלוביד. משך הטיפול בתרופה 5 ימים (שתי מנות של 3 כדורים ביום), האם אני יכול להפסיק את הטיפול אחרי יום אחד? התסמינים חלפו ואני חש בטוב. תודה

שלום אריאל, אינני מכיר חוק שמונע ממך להפסיק את הטיפול, או לחלופין מחקר שבדק את השפעותיו - המיטיבות או המזיקות - של טיפול חד-יומי ב'פקסלוביד'. בכל מקרה, את השאלה הזאת מומלץ לך להפנות ישירות לרופא/ה שהמליצ/ה לך את הטיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה