תוך כמה ימים מתחילת התסמינים כבר לא מדבק?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/08/2022 | 02:29 | מאת: ליאור

שלום, לבעלי התחילו תסמינים של קורונה בשלישי בערב (חום, צינון). בבדיקת אנטיגן שעשינו למחרת ברביעי בבוקר הוא נמצא חיובי ואני שלילית (עשינו גם pcr יומיים אחרי, אותן תוצאות). אני בהריון בשבוע 26 ואנחנו מקפידים על בידוד מאז שהוא נמצא חיובי. השאלה תוך כמה ימים מרגע שהתחילו התסמינים הוא כבר לא יהיה מדבק? האם 7 ימי בידוד מספיקים או שצריך יותר? תודה

שלום ליאור, כאשר שתי בדיקות עוקבות שתבוצענה כהלכה תהיינה שליליות, סביר שבעלך כבר לא יהיה מדבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה