האם אני יכולה להדביק אחרים משהייה עם חולה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/08/2022 | 23:48 | מאת: גלי

שלום, חליתי בקורונה ושהייתי בבידוד 7 ימים (עדיין הייתי חיובית ביום 5). בתחילה הבת שלי לא נדבקה, אבל בדיוק ביום היציאה, נמצאה חיובית גם היא. השאלות שלי: 1. האם אני יכולה להידבק שוב? גם לא בטוחה שהתוצאה שלי כעת היא שלילית. 2. אם תישן ותשהה איתי בחדר, אני יכולה לצאת עם מסכה ולא להדביק את שאר בני המשפחה? או שיש סיכון? תודה רבה על המענה

שלום גלי, אין זה סביר שתידבקי עתה שוב מבתך באותו זן של 'קורונה' שבו חלית לאחרונה, או שתדביקי בו אחרים (אם את כבר שלילית במספר בדיקות עוקבות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה