כאבים באוזן מהקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/08/2022 | 09:52 | מאת: גלית

שלום, אני כבר שבוע אחרי ההחלמה מקורונה עם שתי בדיקות שליליות, במהלך הקורונה בין היתר היו גם מדי פעם דקירות באוזן שמאל. עכשיו גם לאחר ההחלמה יש עוד דקירות באוזן וכאבים לעיתים, במיוחד על הבוקר. האם יש טיפול לכאב באוזן כתוצאה מהקורונה? או שהזמן יעשה את שלו? האם אנטיביוטיקה זה טיפול מתאים לכאב באוזן כתוצאה מקורונה? אודה לתשובתך.

שלום גלית, אפשר לנסות לטפל במשככי כאבים. אם זה לא עוזר מומלצת בדיקת רופא/ה ורק אז, אם יש חשד סביר לדלקת אוזן חיידקית, יש מקום לקחת אנטיביוטיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה