לגבי פוסט קורונה כאב שרירים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

31/07/2022 | 22:53 | מאת: רוני

אני כבר 3 שבועות אחרי שהחלמתי בפעם השנייה בקורונה כשהחלמתי הרגשתי בסדר ואז פתאום התחיל לי כאב שרירים ממש חזק עייפות ונשירת שיער אני לא יודעת אם זה קשור לקורונה או משהו אחר בשקיעת דם הראה איפה עליה ושזה גבולי רציתי לדעת אם זה יכול להיות עדיין פוסט קורונה או משהו אחר ומתי לחזור על הבדיקה שקיעת דם שזה יראה באמת תוצאה האמיתית? תודה

שלום רוני, התופעות המתוארות בשאלתך (ושקיעת הדם המוחשת) יכולות להיות קשורות ל'קורונה'. מומלץ המשך מעקב רפואי (ובהתאם למצבך יוחלט גם על ביצוע בדיקות מעבדה שונות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה