שאלה לגבי הדבקה חוזרת מידית לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

27/07/2022 | 00:23 | מאת: אביטל

שלום, בן הזוג שלי נדבק בקורונה לפני ארבע שבועות, שמרנו לא להיות ביחד עד שיצא שלילי בבדיקות הביתיות, אבל בסוף גם אני נדבקתי בקורונה לפני כחמישה ימים. כעת אני חיובית לקורונה והוא שלילי. האם יש מניעה שנהיה ביחד? האם הוא יכול להידבק שוב בקורונה ממני לאחר שרק לפני זמן קצר הוא בעצמו חלה בקורונה? כאמור הוא נדבק לפני 4 שבועות והחלים לפני כשבוע-שבועיים, ואני נדבקתי לפני כחמישה ימים.

שלום אביטל, אין זה סביר שבן זוגך ידבק עתה שוב באותו זן של 'קורונה' שבו הוא חלה לפני 4 שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה