קורונה ואובדן מלא של חוש ריח

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/07/2022 | 19:53 | מאת: יואל

ד"ר שלום. עברתי קורונה בתקופת האומיקרון לפני כחודשיים. יחסית עבר די בקלות עם חום מינורי ללא שיעול משמעותי או תסמינים קשים אחרים. תמיד היה לי חוש ריח חלש מאוד, מצליח להריח בושם בקצה האף ולא יותר. שמתי לב שמאז הקורונה- נעלם חוש הריח לחלוטין כך שאני לא מצליח להריח אפילו בושם בקצה האף.האם הסיבה היא שהקורונה פגעה בתאים באיזור ההרחה? זה צפוי להסתדר? תוך כמה זמן לערך?

שלום יואל, 1. סביר שה'קורונה' פגעה בחוש הריח שלך. 2. אין לי מושג מתי זה יסתדר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה