שאלות לגבי הזנים השונים וגם שאלה בנוגע לנשירת שיער אחרי החלמה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/07/2022 | 01:57 | מאת: תיתי

חליתי לפני שבועיים בקורונה עשיתי פי סי אר דרך הכללית.יש דרך לדעת באיזה זן נדבקתי? שאלה נוספת: חוש הריח לא ממש חזר עדיין זה אופייני לאומיקרון? ושאלה 3: האם נשירת שיער אופיינית לאומיקרון והאם יש דרך למנוע אותה?תודה .

שלום תיתי, 1. אם הדגימה עדיין קיימת אפשר לבצע עליה ריצוף גנטי כדי לזהות את הזן של הנגיף. 2. אובדן חוש ריח יכול לקרות גם עם זני ה'אומיקרון'. 3. נשירת שיער יכולה להתרחש גם במהלך מחלה עם זני ה'אומיקרון'. אינני מכיר דרך למנוע זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה