פצעים בפה לאחר החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/07/2022 | 21:41 | מאת: רות

שלום. אני ביום בשביעי לאחר שאובחנתי בקורונה וגם קיבלתי פקסלוביד. אני מרגישה פצעים בפה, ויש גם אחד על הרגל באזור המפשעה. יש תחושה כאילו הגרון בוער וגירוי בגוף. האם זה קשור למחלה או לתרופה או זה משהו אחר? האם זה אומר שאני עדיין בתוך המחלה ואולי מדבקת? מה אני אמורה לעשות כדי לסיים את הפצעים והתחושות הללו? תודה

שלום רות, 1. פצעים בפה יכולים להיות חלק ממחלת ה'קורונה'. 2. אפשר לרכוש תכשירים להקלת התסמינים של פצעים כאלו בכל בית מרקחת. 3. בלי קשר לכך, כדי לדעת האם את עדיין נחשבת כמדבקת או לא- עלייך לבצע בדיקת PCR או אנטיגן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה