זמן החלמה ארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/07/2022 | 20:23 | מאת: שילת

בת 37 בריאה בדרכ משפחתי ואני חלינו בקורונה כולם התאוששו דיי מהר ואני כבר 8 ימים עדיין מאוד חלשה (שלילית) כאבי גב, כתפיים, זרועות כובד באזור החזה עייפות ותשישות ממש על הפנים… נבדקתי במרפאה אקג, צילום ריאות ומדדי דלקת וכרגע הכל תקין. האם הגיוני שעדיין חווה תסמינים בכזאת עוצמה? מתי אני צריכה לדאוג?

שלום שילת, אצל חלק מחולי ה'קורונה' ההחלמה היא מהירה, ואצל חלקם היא איטית. נראה שאת משתייכת לקבוצה השנייה, ושאת כבר מודאגת בגלל זה ולא צריכה אישור שלי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה