הדבקה חוזרת למחלימה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/07/2022 | 08:48 | מאת: נורית

שלום . אני בהריון כרגע בחודש תשיעי . לפני חודש בדיוק חליתי בקורונה , לקח לי תשעה ימים להיות שלילית. אחרי זה כל המשפחה הקרובה הייתה חולה ולקח לכולם באזור השלושה שבועות לצאת מזה , כמובן שהיינו פה יחד בלי מסכות . עכשיו הסבים שלי חולים , אני עוזרת להם במחלתם בגלל שהם אנשים מבוגרים וזקוקים לעזרה ואני מחלימה. האם יש סיכוי שאדבק שוב בטווח זמן שכזה?

שלום נורית, אם הסבים שלך חולים באותו זן של הנגיף בו את חלית, אז הדבקתך החוזרת (מהם) לאחר כחודש בלבד נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה