חיובי לקורונה לאחר תקופת אחלמה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/07/2022 | 17:39 | מאת: ליהי

שלום בעלי 8 ימים אחרי בידוד קורונה עשה אנטיגן יוצא חיובי באנטיגן אך אין לו כבר סימפטומים היום הוא כבר יצא מבידוד התקשרנו לקו החם ואמרו לו שלא משנה התוצאה 7 אפשר לצאת. השאלה מדוע יוצא חיובי והאם זה באמת בטוח כי אני בהריון מתקדם ואני חייבת לדעת בוודאות שהוא לא מדבק . תודה

שלום ליהי, ייתכן שבדיקת האנטיגן של בעלך היא עדיין חיובית כיוון שהוא עדיין נשא של נגיף ה'קורונה' (גם אם כבר אין לו תסמינים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה