בדיקת אנטיגן ביתית חיובית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/07/2022 | 19:30 | מאת: יובל

שלופ, חליתי בקורונה ב 25.6.22, בדיקת PCR היתה חיובית בתאריך 26.6.22. היה לי חום יומיים וכאבי גרון. כל הסימפטומים חלפו ואני מרגיש טוב, אבל בדיקת אנטיגן ביתי עדיין חיובית האם עלי להמשיך להיות בבידוד? האם אני מדביק? כמה זמן יכולה בדיקת אנטיגן ביתי להיות חיובית אחרי החלמה? תודה.

שלום יובל, 1. בדיקת האנטיגן עשויה להיות חיובית ימים רבים ואף שבועות לאחר ההחלמה. 2. את השאלה על הצורך שלך בהמשך בידוד עליך להפנות ל'קו החם' של משרד הבריאות בנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה