תסמיני קורונה ואנטיגן שלילי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/06/2022 | 11:24 | מאת: הילה

הייתי חולה שבוע , תסמינים דומים לקורונה אבל חמש בדיקות אנטיגן שנעשו כל יומיים יצאו שליליות (בדיקות מיצרנים שונים) . לא עשיתי pcr. בצורה מפתיעה ישר אחרי שני חולים בקורונה במשפחה הגרעינית (ואצלם אנטיגן יצא חיובי). האם מוכר מצב שבו אנטיגן יוצא שלילי כל הזמן אבל האדם היה עם קורונה ? ההבדל היחיד מהתסמינים שלהם שאני לא השתעלתי , רק היה לי כאב גרון.

שלום הילה, אם חמש בדיקות שבוצעו כהלכה כל יומיים יצאו שליליות אז סביר שסיבת התסמינים שלך איננה 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה