קורונה לאדם חסר טחול

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

25/06/2022 | 19:32 | מאת: רחל

ערב טוב, אני מאומתת לקורונה מיום ראשון בבדיקת pcr.אני כרותת טחול ובמעקב המטולוגי. האם עובדה זו יכולה לגרום למחלה ארוכה יותר? בדיקת אנטיגן היום, יום שביעי אחרי האימות, חיובית ואתמול עדיין היה לי חום. תודה

25/06/2022 | 20:30 | מאת: אילנה

יש לי שאלה אלייך. גם לי אין טחול. עקב תאונת דרכים. לפני 40 שנה. אני לא יודעת אם אצלך זה מתאונה או משהו אחר. בכל אופן אודה לך אם תוכלי לענות לי, אם כדוריות הדם הלבנות שלך קצת גבוהות בגלל שאין טחול? כבר כמה זמן הכדוריות דם הלבנות אצלי קצת גבוהות. ולא יודעת מדוע. סליחה שאני שואלת אותך את זה. אבל אולי דרכך אוכל לדעת את התשובה. תודה רבה!

25/06/2022 | 20:38 | מאת: רחל

כן, הלימפוציטים קצת גבוהים.

שלום רחל, אצל אנשים ללא טחול מחלת ה'קורונה' עשויה להיות קשה/ארוכה יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה