קורונה .............

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/06/2022 | 11:41 | מאת: ד

שלום איך זה שמקדם ההדבקה יורד אבל קצב ההדבקות עולה וגם מספר החולים קשה עולה? והאם הקורונה החדשה היא יותר קלה מהראשונה והאם הפוסט קורונה הנוכחית יותר קל מהראשונה? תוך כמה זמן פחות או יותר עוברים תסמיני העייפות בהחלמה ?

שלום ד, 1. את שאלך הראשונה אני ממליץ לך להפנות למשרד הבריאות. 2. לא ברור לי מה זה "הקורונה החדשה". 3. קצב ההחלמה מה'קורונה' משתנה מחולה לחולה ונע ב"כ בין מספר ימים למספר חודשים. הרבה בריאות אפי

25/06/2022 | 13:19 | מאת: ד

הקורונה שנדבקים לאחרונה BA5

מנהל פורום וירוס הקורונה