נטילת תרופת paxlovid

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/06/2022 | 15:02 | מאת: רון

שלום ד"ר הלפרין, אני מאובחן בקורונה מזה 3 ימים, בן 61 עם סרטן rcc מטופל בכדור ביולוגי שמאד עוזר cabometyx התחלתי לקחת paxlovid לפני יומיים אני לא סובל כלל מחום או שיעולים כמו ביום הראשון, אולם תופעות הלוואי של הכדור קשות, הרגשת בחילה קשה,והיום הצואה הייתה מאד בהירה,וזה מדאיג אותי לאור דף ההנחיות של התרופה, המזהיר מפני פגיעה בכבד ואחד הסממנים לכך הם צואה בהירה,האם זוהי סיבה מספקת להפסיק ליטול את התרופה? תודה. האם ניתן להפסיק את הטיפול לפני הזמן,

שלום רון, זוהי סיבה מספקת להיבדק ע"י הרופא/ה שלך או להתייעץ אתו טלפונית כדי לקבל החלטות משותפות בנושא. הרבה בריאות אפי

22/06/2022 | 18:36 | מאת: רון

תודה על המשוב המהיר.

מנהל פורום וירוס הקורונה