שאלה על כמות נוגדנים בדם

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/06/2022 | 10:57 | מאת: יעל

היי ד"ר, אני מחלימה מקורונה ולא מחוסנת. חליתי באמצע חודש מרץ האחרון. עשיתי בדיקת נוגדנים בשיבא ויצא לי antibody titer of 4.7 BAU /ml against SARS-CoV-2 was detected. כתוב שם שתוצאה של 7 ומעלה נחשבת לחיובי למחלים. האם רמת הנוגדנים הזו מגנה עליי מספיק מהדבקה לחודש הקרוב, או שאני צריכה חיסון עכשיו? יש לציין שמאז המחלה אני מסתובבת בלי מסיכה במקומות ציבוריים ולא נדבקתי שוב עד היום. איך להתייחס לכמות הנוגדנים של 4.7? תודה רבה

שלום יעל, -אין זה סביר שכמות הנוגדנים המתוארת בשאלתך תגן עלייך לחלוטין מפני תחלואה חוזרת ב'קורונה' בעתיד. -אין ביכולתי להתייחס ספציפית לאפשרות של הדבקה כזאת במהלך החודש הקרוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה