האם הריאות ניזוקו.......

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/06/2022 | 10:04 | מאת: ד

שלום, אימי בת 70 חולת קורונה, עשתה אתמול בדיקת PCR בקופח וקיבלה תוצאה שהיא עדיין חיובית. זה התחיל ביום שבת לפני 10 ימים שהיא הרגישה לא טוב, 1. האם הגיוני להיות חולה 10 ימים? מהיום בבוקר כואבת לה השכמה הימנית 2. האם השכמות קרובות לריאות? לאימי משקל עודף והיא לוקחת כדורים ללחץ דם. למרות שהיו לה תסמינים של חולשה, כאבי גרון ושיעול היא לא קיבלה את התרופה לקורונה, היא קיבלה רק כדורים לדלקת בגרון ל10 ימים, 3. ייתכן שבגלל שלא נתנו לה את התרופה לקורונה נגרם לריאות נזק? 4. מה ניתן לעשות או לבקש

שלום ד, 1.כן. 2. כן. 3. אצל כל אדם שחולה ב'קורונה' עשוי להגרם נזק לריאות. 4. מומלץ לאמך המשך מעקב בעזרת רופא/ת המשפחה שלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה