בעיות לב אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/06/2022 | 11:55 | מאת: דנה

שלום רב בת 43 הריון שני שבוע 26 ברקע טרומבוציטוזיס מאון ובמעקב.אקו לב במאמץ לפני ההריון תקין השבוע חליתי בקורונה קלה מאוד ללא חום רק מעט שיעול ומידי פעם צורך להסדיר נשימה. ביום שחלתי עשו לי אקג תקין סיטורציה בדכ 98 דופק במנוחה סביב 90 . שמעתי שבקורונה יש סכנה לפגיעה בלב אני מאוד מודאגת האם יכולה להיות בעיה לבבית במהלך לידה? או בכלל... האם עלי לעשות בדיקות ללב שוב? או שמא יש סימנים שעלי לעקוב אחריהם?? אני עם תינוק קטן בבית וחוששת אודה לתשובותך

שלום דנה, כל אדם עשוי לפתח בעיה לב בעתיד (עם 'קורונה' או בלעדיה), ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך הנ"ל לפורום של רופא/ת לב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה