סכנה להדביק אחרים אחרי סיום בידוד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/06/2022 | 08:11 | מאת: מיכאל

אובחנתי חיובי לקורונה בבדיקת PCR+ביתית. מסיים היום בידוד של 7 ימים. במהלך הבידוד היו תסמינים קלים בלבד - בעיקר נזלת ושעול קל, גם אלה נעלמו בינתיים. לא היתה לי כלל עליה בחום. אני עדיין יוצא חיובי מאוד בבדיקת אנטיגן ביתית. האם יש סכנה שלאחר סיום הבידוד אני עלול עדיין להדביק אחרים, בעבודה, ילדים ומבוגרים?

שלום מיכאל, כן. הרבה בריאות אפי

16/06/2022 | 20:16 | מאת: מיכאל

אם כך, מהו פרק הזמן שאני עלול עדיין להדביק? האם עד לקבלת תוצאה שלילית בבדיקת אנטיגן ביתית? תודה מראש.

עד קבלת תוצאה שלילית אחת לפחות (ורצוי שתיים)

מנהל פורום וירוס הקורונה