החלמה מקורונה לאחר בידוד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/06/2022 | 13:31 | מאת: לירוי

שלום רב, אני ביום התשיעי מבדיקות הקורונה החיוביות הראשונות (ביתית + PCR) ברקע לופוס מטופל בפלקוויניל ומתוטרקסט, הייתי בבידוד 7 ימים כדרוש, אני עדיין יוצאת חיובית בבדיקה הביתית, משתעלת שיעול מפחיד, חלשה ומנוזלת. האם ייתכן שאני עדיין יכולה להדביק אחרים? נראה לי שבעבודה פוחדים ממני, תודה רבה

שלום לירוי, אם את עדיין משתעלת והבדיקה שלך ל'קורונה' היא חיובית יש סיכוי טוב שאת עדיין מדבקת (גם לאחר 9 ימים מתחילת המחלה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה