קורונה ותופעות לוואי של הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/06/2022 | 12:35 | מאת: ירון

ברצוני לדעת האם תסמינים של איבוד משולב של חושי טעם וריח, איבוד תיאבון וכאבי שרירים חזקים, בעיקר ברגליים, ממצבים אותי בעמדת שחרור אחרי חמישה ימים (הבידוד יסתיים מחר....). אם כן אז אשמח מאוד ושאלה נוספת: האם אני יכול לטפל בכאבי השרירים בקליניקה ייעודית לקורונה של פיזיותרפיה ו/או אצל רופא כאב, מפני שישנו שינוי קל לרעה בטווחי תנועה ברגל שמאל?

שלום ירון, 1. שחרור מבידוד איננו קשור לתסמינים מהם סובל החולה אלא למשך הזמן של המחלה ו/או להפיכת תשובת בדיקת ה- PCR (או האנטיגן) שלו/ה מ'חיובית' ל'שלילית'. 2. אתה יכול לטפל בכאב השירים + בהגבלת התנועה המתוארות בשאלתך בעזרת רופא/ת משפחה, מומחה/ית לכאב או נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה