PCR חיובי אחרי אנטיגן חיובי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/05/2022 | 00:20 | מאת: מתעניין

שלום, ביום ראשון שעבר התחלתי לפתח תסמינים הדומים לשפעת, וביום שני יצאתי חיובי באנטיגן. ביום חמישי הרגשתי כבר טוב, ובשבת עוד פעם יצא חיובי. היום(ראשון) ביצעתי PCR, ויצא Positive. כמה זמן, לדעתך, זה יכול להימשך? אני כבר יותר מ 72 שעות ללא סמפטומים וחום - האם המחלה יכולה לחזור בימים הקרובים? ומתי היית ממליץ על בדיקה חוזרת? (לא לקחתי תרופות) תודה.

שלום מתעניין, סביר שזה ימשך עוד מספר ימים. אני הייתי חוזר על הבדיקה בעוד כשלושה ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה