החלמה מקורונה תסמינים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

29/05/2022 | 16:54 | מאת: אביב

שלום רב, לפני כחודשיים חליתי בקורונה מאז יש לי כמו רעידות בגוף בשרירים וגם כאבי ראש וזרמים בגוף, האם זה משהו,שקורה מהקורונה? עשיתי בדיקות דם הגל ניראה תקין וגם הייתי אצל נוירולוגית בדקה אמרה הכל ניראה תקין ושלחה אותי לעשות ct ראש ממתינה לתור ונתנה לי כדורים בשם elatrolet ללילה וראיתי שעושות תופעות קצת חששתי אשמח לתשובה ולמענה לגביי התסמינים שחווה עדיין מהקורונה. תודה.

שלום אביב, ייתכן שהתסמינים המתוארים בשאלך הם תוצאה של ה'קורונה' וייתכן שמדובר בגורם אחר. הרבה בריאות אפי

29/05/2022 | 22:51 | מאת: אביב

תודה אפי, אבל רעידות בשרירים זה קורה מהקורונה.? ולגביי הכדורים שרשמתי יש תגובה לגביי זה ?

אני מציע לך להפנות את שאלתך בנושא הכדורים לפורום של רופא/ה נוירולוג/ית.

מנהל פורום וירוס הקורונה