סקס ואיבוד חוש טעם וריח

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/05/2022 | 16:47 | מאת: קורונה

לפני כשבועיים הרגשתי על הפנים, שיעול נורא, דלקת בסינוסים המון נזלת שהרגישה כאילו יוצאת מהמוח. בדיקות קורונה יצאו שליליות, אלא שאחרי כ3 ימים במצב הזה איבדתי חוש טעם וריח, עכשיו אני שבוע שני בלי חוש טעם וריח, ב.קורונה שליליות לאורך כל הזמן, הנזלת עברה אחרי שבוע וחצי, השיעול אחרי שבוע בטיפול טבעי ונשארתי חסרת טעם)ממש חלש ודברים מסויימים כן מרגישה אבל חלש( וריח ממש חלש מרגישה שלא מצליחה להינות מסקס כמו לפני ....מה עושים?? לא תיארתי לעצמי איזו השפעה יש לזה על היחסים...תודה!!!

שלום, אני חושש שאין לי תשובה מספקת לשאלתך למעט המלצה להיבדק ע"י רופא/ת א.א.ג או לחלופין להמתין עוד מספר ימים בתקווה שחוש הריח והטעם שלך יחזרו בהדרגה להיות תקינים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה