חשש מעבודה עם קבוצות ילדים ונוער בגלל הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

29/04/2022 | 16:37 | מאת: רן

שלום רב, אני בן 63, ומטופל בסימבסטטין בגלל שומנים בדם. עכשיו אני נמנע מעבודה עם קבוצות ילדים ונוער בחוגי מדע ובשיעורי תגבור במתמטיקה ובפיסיקה בגלל החשש להידבק בקורונה. ברצוני לשאול, האם ההימנעות הנ"ל היא סבירה עד אשר מגפת הקורונה תדעך במידה משמעותית? תודה.

שלום רן, אני חושש שהתשובה לשאלתך היא מאד (מאד!) סוביקטיבית. אם אני הייתי במצבך לא הייתי נמנע כיום מעבודה עם קבוצות ילדים ונוער בחוגי מדע ובשיעורי תגבור במתמטיקה ובפיסיקה רק בגלל מצב ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה