חיסון שלישי.

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/04/2022 | 20:57 | מאת: גלי

היי דוקטור, בת 20 התחסנתי שני חיסוני פייזר לפני שנה שמיד לאחר מכן התחילו לי כאבים בחזה. הכאבים ירדו בהדרגה עם הזמן אך עדיין יש כאבים קלים בחזה מידי פעם. ביצעתי בדיקת אקג ואולטרסאונד לב והכל תקין. עקב טיסה לחול בקרוב נדרש מימני להתחסן בחיסון השלישי, היית ממליץ לי להתחסן שוב בפייזר, מודרנה או אסטרה זנקה? החשש הכי גדול שלי הוא לסבול מתופעות לוואי קשות מהחיסון או שהכאבים בחזה יחמירו . בנוסף אציין גם כי החלמתי מקורונה לפני חודש , כמה זמן אחרי ההחלמה מותר להתחסן?

שלום גלי, אני חושש שאין בידי מספיק מידע כדי להמליץ לך על קבלת תרכיב כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה