האם זה מצריך אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2022 | 02:27 | מאת: רונן

שלום בן 45 מאתמול יש שיעול רב, גירוי בסימפונות (תחושה שמדגדג) ויוצא ליחה צהובה-ירוקה. כ"כ כאב גרון, שנראה תוצאה של השיעול. חום לעת עתה הוא עד 37.8. אין צמרמורת או זיעה במיוחד. האם זה דלקת סימפונות? קשור לקורונה? והאם צריך ללכת לרופא? יש צורך בטיפול אנטיביוטי? לחכות שיעבור לבד (במידה ואין החמרה)? תוך כמה זמן זה עשוי לחלוף? מה רמת החום שמלווה את אלו שיש להם דלקת ריאות? מאיזה חום אני אמור לייחס לזה חשיבות? ושאלה לסיום, אתמול טבלתי במים קרים מאוד, האם זה יכול היה לגרום לכל התופעות שמהן אני סובל? תודה

שלום רונן, 1. אולי זו דלקת סימפונות ואולי משהו אחר. 2. אולי זה קשור ל'קורונה' ואולי לא. 3. אולי יש צורך בטיפול אנטיביוטי ואולי לא. 4. וכד'.... כפי שאתה מבין, אין ביכולתי לאבחן את מחלתך דרך פורום אינטרנטי, והמלצתי לך היא בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה