ערפול מוחי (brain fog) בהחלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2022 | 01:19 | מאת: ליה

בחורה בת 32, בריאה בדרך כלל, מחלימה מקורונה (כבר שלילית, אחרי שבוע), עברה מחלה יחסית קלה, עם תסמינים "רגילים". חווה כעת "ערפול מוחי" ובעיות שינה. אני מבינה שאין לדעת בדיוק כמה זמן זה יקח, אך מה אומרים המחקרים? האם זה נפוץ? (לא שמעתי סביבי על תופעות אלו). מה קורה בדרך כלל? האם לרוב זה עובר מעצמו? תוך כמה זמן בממוצע? האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה מראש על התשובה!

שלום ליה, אני חושש שאין לי תשובות מספקות לשאלותייך הנ"ל, וממליץ לך להידבק באחת המרפאות שנפתחו לאחרונה לטיפול בסיבוכי ה'קורונה' (למשל זו באיכילוב- https://www.tasmc.org.il/Internalmed/Infectious-Diseases/Pages/post-corona-clinic.aspx. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה