חיסון שלישי לאחר מחלה בדלתא

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

27/03/2022 | 19:34 | מאת: תמי

לאחר שני חיסונים חליתי בקורונה - דלתא. לפני 3 חודשים בבדיקה סרולוגית כמות נוגדנים ברמה מכסימלית. האם חיסון שלישי עכשיו נדרש?? והאם לא יפגע בנוגדנים שכבר קיימים מהמחלה והחיסונים הקודמים??

שלום תמי, 1. את מוזמנת להתייעץ בנושא הצורך בחיסון שלישי עם מומחי משרד הבריאות ב'קו החם' לנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. 2. בלי קשר לתשובה שתקבלי שם, אין זה סביר שהחיסון הזה "יפגע בנוגדנים שכבר קיימים מהמחלה והחיסונים הקודמים". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה