חיסון 3 קורונה שבוע 36

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/03/2022 | 07:26 | מאת: הגר

היי, בעבר חוסנתי פעמיים לקורונה ובסוף אוגוסט לאחר בערך חצי שנה מהחיסון השני, נדבקתי בקורונה בזמן הזה הייתי בחודש השני להריון. כעת אני בשבוע 36 ומתלבטת האם צריך להתחסן או לא? ניסיתי לקרוא על חיסון בזמן ההריון במיוחד לקראת לידה אך לא ממש מצאתי תשובות חד משמעיות. אודה לתשובה. תודה

שלום הגר, אין תשובות חד משמעיות וכמו כולנו תצטרכי לקבל את ההחלטה בעצמך. הרבה בריאות אפי

21/03/2022 | 20:11 | מאת: תמר

לא יכולה להמליץ... עדיף עם רופא נשים. מה שכן זה עשה לי בעיות במחזור. דימום מסיבי 20 יום. וכן כאבי מפרקים. כמו כן ידוע שהחיסון לא מונע הדבקה מאחר והוא לא נגד הזן החדש. כלומר זה בוסטר. לדעתי כל אדם שהתחסן לפחות בטוחח של שנה מחוסן ויש לו נוגדנים. לא רואה צורך בעוד.. לצערי אני גם נדבקתי וגם חוסנתי אבל לא היו לי סימפטומים ולרוב האנשים שהיו איתי היה אבל ממש קל. יותר קל משפעת. דבר אחרון: הניסוי ובכלל ניסויים נעשים בעיקר על קבוצת גברים ובטח לא על נשים בהריון.. תעשי מה שמרגיש לך. שורה תחתונה זה לא מונע מחלה ולגבי מחלה קשה... הרוב קל בטח ובטח עם חוסנת.

מנהל פורום וירוס הקורונה