כאבי שרירים חודש אחרי החלמה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/03/2022 | 20:53 | מאת: דנב

שלום רב. אני כבר חודש מההחלמה ועדיין סובלת מכאבי שרירים, בעיקר ברגליים, המגבילים אותי ומשבשבים לי את איכות החיים. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל? האם אני אפטר מזה? היכן יש מרפאת מחלימים בצפון הארץ? תודה מראש.

שלום דנב, 1. ניתן לקחת משככי כאבים. 2. בנוגע למיקום מרפאה מתאימה לבעייתך בצפון הארץ, אני ממליץ לך לפנות ישירות לקופת החולים בה את חברה. הרבה בריאות אפי

31/05/2022 | 00:43 | מאת: אביב

היי דנה מה שלומך איך את מרגישה? אני גם חודשיים אחריי קורונה עדיין סובלת מכאבי שרירים כאבי רגליים קצת סחרחורת.. לי המליצו על רפואה משלימה דיקור סיני שעוזר התחלתי טיפולים ויש שיפור ממליצה לך גם לבדוק לגביי זה.. אשמח שתעדכני מה מצבך עכשיו המון בריאות!

מנהל פורום וירוס הקורונה