התלבטות לגבי חיסון שלישי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/02/2022 | 17:47 | מאת: ב

שלום, עברו כמעט 10 חודשים מאז החיסון השני לקורונה ועדיין לא התחסנתי בבוסטר שלישי מסיבות שונות. האם זה בעייתי להתחסן אחרי זמן רב ?האם יש טעם להתחסן עכשיו? תודה

שלום ב, אפשר להתחסן עכשיו, ואינני מכיר בעיות מיוחדות הנובעות מכך שהחיסון השלישי (של 'פייזר' נגד ה'קורונה') ניתן 10 חודשים אחרי השני. הרבה בריאות אפי

07/03/2022 | 17:50 | מאת: יוסי

לפחות לגבי המנה השנייה אנחנו יודעים בדיעבד (והיו שאמרו גם בזמן אמת, כמו הבריטים) שהגדלת המרווח בין המנות הובילה לתגובה חיסונית טובה יותר עם פחות תופעות לוואי. יכול להיות שזה נכון גם לגבי מנות נוספות.

מנהל פורום וירוס הקורונה