פוסט קורונה ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/02/2022 | 16:36 | מאת: אסתר

שלום רב לפניי כחודש נדבקתי בקורונה מאז אני לא מצליחה לחזור לעצמי כאביי גב צוואר שרירים ואם לא זה אז חולשה צמרמורות תחושה של חולה ולא יודעת איך להסביר אין לי חשק או סובלנות לכלום ולאף אחד אין לי מצב רוח אני לא ישנה כי סובלת או מכאבים או מאי שקט בחילות גלי חום או קור אני חוזרת לעבודה ושוב נופלת לא יכולה לעלות מדרגות מתחילה להתנשף ולהשתעל יש לציין שהעבודה שלי היא לא פיזית ולא קשה ובכל זאת אני מוטשת הפנו אותי לחזור לטיפולי ההידרותרפיה נתנו לי זריקות וולטרן לכאבים וכדורים אטופן ורוקסט זה לא משהו שאפשר לקחת באופן קבוע לא נראה שהרופא מפנה למקומות הנכונים רק אומר סובלנות. אבל למי יש סובלנות כשכואב וכשלא ישנים אשמח לעזרה או ייעוץ האם באמת ככה מרגישים בפוסט קורונה ?עד מתי אשאר ככה? תודה מראש תודה מראש

שלום אסתר, 1. כל אדם שלוקה ב'פוסט קורונה' מרגיש קצת אחרת. 2. אני חושש שאין לי מושג עד מתי ימשכו התסמינים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

01/03/2022 | 05:25 | מאת: בהצלחה

בהחלט פוסט. גם אמא שלי לא זזה בגלל אזור הגב מותן. כאבי תופת ברמה שלא יכולה לישון. אתמול הייתה אצל רופא נתן לה רוקסט. תזהרי עם זריקות וולטרן. מציעה לך לנוח הרבה בכל הזדמנות.לשתות הרבה לאכול בריא ומסודר. לי היה חשד לפיברואמיאלגיה וכל מה שמתארים על פוסט וירוסים ערפול חושי בעיות זכרון כאבי מפרקים... לדעתי זה גם היה וירוס לפני עידן הקורונה בסוף עבר.

מנהל פורום וירוס הקורונה